social media voor ondernemers in de financiële dienstverlening
Bel 06 5050 4461

Diensten toevoegen aan je Facebookpagina – TIP #3

In Blogs, Nieuws on

Eerder deze week heb ik in een artikel stap voor stap laten zien hoe je de basis voor een bedrijfspagina op Facebook neerzet. Echter, we willen die bedrijfspagina graag een beetje aankleden. Dat kun je onder andere doen door uitgelichte diensten toe te voegen aan je pagina.

Hoe? Ik heb het stap voor stap voor je beschreven.

Stap 1. Ga op je bedrijfspagina naar de linker kolom en klik op diensten.diensten

 

Stap 2. Als je op diensten hebt geklikt krijg je onderstaand scherm voor je. Je klikt op de blauwe knop ‘een dienst toevoegen’.

diensten

Stap 3. Onderstaand scherm opent zich nu. In dit scherm ga je de daadwerkelijke dienst toevoegen.

  • Het is belangrijk om een goede afbeelding te kiezen, een afbeelding die tot de verbeelding spreekt en aansluit bij je product of dienst. Zorg in ieder geval dat de afbeelding vierkant is, anders wordt het veel gedoe met de afbeelding passend te krijgen.
  • De naam van de dienst spreekt voor zich.
  • Wat betreft de prijs, die kun je toevoegen als je met vaste prijzen werkt. Doe je dat niet, voeg dan ook geen prijs toe. Anders geef jij jezelf weinig ruimte om met je prijs te spelen.
  • Zorg dat de beschrijving van je product of dienst duidelijk is. Waar betaalt iemand voor en wat kan je ervoor terugverwachten. Heb je een vastgestelde duur? Dan kun je die toevoegen, is niet verplicht. Klik op het prullenbakje als je deze optie wilt weglaten.

Alles volledig ingevuld? Klik dan op opslaan

Je hebt nu je 1e product of dienst toegevoegd, die zal nu op je bedrijfspagina verschijnen. Hoe dat er daadwerkelijk uitziet, zie je op onderstaande afbeelding.

 

Behalve dat ‘Diensten’ je bedrijfspagina aankleden, biedt het ook de kans om bepaalde producten en/of diensten uit te lichten. Je diensten komen namelijk bijna bovenaan je pagina te staan, waardoor ze goed opvallen. Het biedt (potentiële) klanten een goed overzicht van wat jij aanbiedt.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*