communicatie, social media & tekst voor ondernemers
Bel 06 5050 4461

Social Media Succes Verzekerd

'Geef je klanten zoveel je kan en zij zullen evenveel teruggeven' – Ron Kaufman

Wil jij als ondernemer in de financiële dienstverlening (verzekeringsbranche) aan de slag met social media of je social media optimaliseren? Wil jij het contact met je bestaande klanten verbeteren en contact maken met nieuwe klanten. Dan is Social Media Succes Verzekerd iets voor jou.

Je kunt kiezen uit twee pakketten:

  • Social Media Zelf Verzekerd
  • Social Media Zorgeloos Verzekerd

Daarnaast kun je je abonneren op:

  • de Social Media Berichtendienst
  • de Social Media Blogdienst
  • de Social Media Helpdesk

Social Media Zelf Verzekerd

Jij wilt aan de slag met social media voor jouw advieskantoor. Je weet zeker dat social media jouw kantoor nog beter op de kaart gaat zetten. Je wilt het uiteindelijk zelf gaan doen, maar je hebt hulp nodig om de strategie neer te zetten, het te implementeren en je medewerkers op te leiden.

Als dat jouw situatie is, lees dan meer over Social Media Zelf Verzekerd.

Social Media Zelf Verzekerd

Social Media Zorgeloos Verzekerd

Je wilt aan de slag met social media. Je bent ervan overtuigd dat het je advieskantoor een boost gaat opleveren en je wilt die kans dus niet laten lopen. Je weet ook dat je er geen tijd voor hebt. Je bent bereid om te investeren en de zakelijke inzet van social media uit handen te geven.

Als dat het geval is, is dit het juiste pakket voor jou. Lees meer over wat Social Media Zorgeloos Verzekerd voor jouw bedrijf kan betekenen.

Social Media Zorgeloos Verzekerd

Social Media Blogdienst

Een manier om jouw expertise en kennis onder de aandacht te brengen bij klanten en toekomstige klanten is door het schrijven van korte krachtige teksten, maximaal 500 woorden. Deze blogs plaats je op je eigen website en verspreid je ook via je social mediakanalen.

Jij bent expert op jouw vakgebied en ik ben expert in het schrijven van korte krachtige teksten geschikt voor jouw doelgroep. Dit zijn geen zwaar inhoudelijke teksten, maar teksten over onderwerpen die jouw klanten bezighouden. Dit kan van alles zijn. Van ‘op vakantie gaan en waar moet ik aan denken om in mijn koffer te stoppen’ of ‘ik heb een hoog verzuim onder mijn personeel wat kan ik daaraan doen’. Natuurlijk alles gericht op jouw klant en toekomstige klanten.

Lees wat de Social Media Blogdienst voor jou kan betekenen.

Social Media Blogdienst

Social Media Berichtendienst

Met de Social Media Berichtendienst krijg je kant en klare berichten voor Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram aangeleverd. Tijdloze en actuele berichten passend bij jouw bedrijf. Inclusief bijpassend beeld. Dat levert jou contact op met je bestaande klanten, interactie met je klanten, zichtbaarheid op social media, autoriteit, beter imago en nieuwe klanten.

Lees wat de Social Media Berichtendienst voor jou kan betekenen.

Social Media Berichtendienst

Social Media Helpdesk

Je bent aan de slag met social media, maar soms kun je nog wel wat extra hulp gebruiken, loop je vast of schiet je kennis te kort. Dan biedt de Social Media Helpdesk uitkomst. Dit is een uren strippenkaart. Je ontvangt een factuur voor de strippenkaart en op het moment dat je uren opgebruikt zijn, krijg je bericht en kun je besluiten door te gaan.

De Social Media Helpdesk kost € 697 (ex btw)

Social Media Helpdesk

Ontvang wekelijks een social media TIP

Schrijf jezelf hier in