communicatie, social media & tekst voor ondernemers
Bel 06 5050 4461

Social Media Blogdienst

Social Media Blogdienst

Wil jij als expert gezien worden?

Als ondernemer in de financiële dienstverlening ben jij expert op jouw vakgebied. Je helpt dagelijks klanten met het afwikkelen van schades. Je adviseert klanten over uiteenlopende onderwerpen en risico’s. Risicomanagement heeft voor jou geen geheimen. Maar weet jouw klant dat ook? Hopelijk wel. Je toekomstige klanten weten het in ieder geval nog niet.

Een manier om jouw expertise onder de aandacht te brengen bij klanten en toekomstige klanten is door het schrijven van korte krachtige teksten, maximaal 500 woorden. Deze blogs plaats je op je eigen website en verspreid je ook via je social mediakanalen.

Ik ben adviseur en geen schrijver hoor ik je denken. En bovendien heb ik daar helemaal geen tijd voor.

De Social Media Blogdienst biedt uitkomst

Jij kunt wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een blog over een bepaald onderwerp ontvangen. Dit zijn geen zwaar inhoudelijke verhalen, maar korte teksten over onderwerpen die jouw klant bezighouden. Dit kan van alles zijn. Van ‘op vakantie gaan en waar moet ik aan denken om in mijn koffer te stoppen’ of ‘ik heb een hoog verzuim onder mijn personeel wat kan ik daaraan doen’. Natuurlijk alles gericht op jouw klant en toekomstige klanten. Zodat jouw expertise op de kaart wordt gezet, jouw advieskantoor op de kaart wordt gezet en bij de eerstvolgende keer dat jouw klant een verzuimverzekering zoekt, denkt ‘ik moet bij …zijn’. Die heeft daar al eens over geschreven en dat sprak mij wel aan.

Waarom zou  ik je daarbij kunnen helpen?

Met mijn jarenlange ervaring als journalist voor AssurantieMagazine heb ik als geen ander kijk op wat er omgaat in jouw dagelijkse praktijk. Ik spreek en schrijf jouw taal. Ik ben expert in het schrijven van korte pakkende teksten die aanslaan bij je doelgroep en die jou als adviseur en kantoor op de kaart zetten. Ik heb honderden teksten geschreven. Op dit moment verschijnen er met regelmaat op mijn website en op social media interviews met collega’s over de zakelijke inzet van social media.

En natuurlijk behoor ik ook gewoon tot jouw doelgroep en weet ik waar ik graag op geattendeerd zou willen worden door mijn adviseur.

Welke investering moet jij doen om als expert gezien te worden?

 

Tarief per kwartaal* Tarief per half jaar* Tarief per jaar*
Eén blog per week € 579 € 879 € 1579
Eén blog per twee weken € 379 € 579 € 1179
Een blog per maand € 279 € 479 € 779

 

*Tarief is ex btw

Veel gestelde vragen

  1. Wat moet ik zelf nog doen als ik mij abonneer op de Social Media Blogdienst?

Je kunt de blogs plaatsen op je eigen website.

  1. Loop ik niet het risico dat mijn collega’s exact hetzelfde blog plaatsen en dat onze klanten dat ook zien?

Ieder advieskantoor heeft zijn eigen doelgroep. De kans dat je klant dus hetzelfde blog tegenkomen is vrijwel nihil. Het is wel heel belangrijk om je eigen publiek te creëren op social media. Als meerdere collega’s in jouw stad of dorp de Social Media Blogdienst afnemen, hou ik daar uiteraard rekening mee.

  1. Hoeveel blogs ontvang ik?

Je kunt een blog per week, tweewekelijks of per maand afnemen.

  1. Kan ik aangeven over welk onderwerp ik alleen maar blogs wil ontvangen?

Ja, je kunt aangeven of je alleen blogs wil ontvangen gericht op de particuliere markt en/of de zakelijke markt.