communicatie, social media & tekst voor ondernemers
Bel 06 5050 4461

Wekelijkse Tip voor meer zichtbaarheid #0 – Nieuw jaar, nieuwe ideeën, nieuwe TIPS!

In Tips on

Nieuw jaar, nieuwe ideeën, nieuwe tips

onzichtbaarAllereerst wil ik jullie, als lezers van mijn social media tips, een bijzonder mooi, goed, succesvol, ondernemend en bovenal gezond 2019 wensen.

Het nieuwe jaar is voor bijna iedereen alweer in volle gang. Deze week staat mijn agenda bol van de nieuwjaarsrecepties. Wie weet bij jullie ook.

Ik ben niet zo van de goede voornemens, maar ik ben wel van nieuwe ideeën. Het afgelopen jaar hebben jullie van mij een kleine veertig tips over de inzet van social media ontvangen. Begin oktober 2018 hebben jullie de laatste ontvangen. Ik ben hopeloos in gebreke gebleven. Gedonderd in de valkuil waar ik iedere ondernemer voor waarschuw: geleefd door de waan van de dag. Te druk en dus te weinig tijd. Geen excuus en op dat vlak beloof ik beterschap.

Zichtbaar

De afgelopen periode heeft bij mij ook tot nieuwe inzichten geleid. Waar het om draait voor ons als ondernemers is dat wij ZICHTBAAR zijn. En dan niet door tekst in hoofdletters te typen, maar door zowel online als offline als persoon en als bedrijf zichtbaar te zijn.
En zichtbaarheid zit natuurlijk in het aanwezig zijn met goede en waardevolle content op social media. Maar zichtbaar zijn, betekent ook jezelf, je bedrijf, je product of dienst via andere kanalen onder de aandacht brengen. Dat kan via persberichten als je echt nieuws te melden hebt, door het schrijven en plaatsen van blogs, door te netwerken, door advertorials, via je website, in de krant en ga zo maar door.

Kennis delen

Met mijn jarenlange ervaring als journalist (in de verzekeringsbranche) heb ik veel geleerd over zichtbaar zijn en wat wel en niet werkt. Ik weet waar een goed persbericht aan moet voldoen. Ik weet hoe ik een netwerk moet opbouwen en onderhouden. Ik weet hoe ik een goed artikel moet schrijven. Ik weet hoe ik moet bloggen. Dat, gecombineerd met mijn kennis van en over social media en hoe je die kanalen inzet, levert waardevolle inzichten op. En die inzichten en mijn kennis wil ik graag met jullie delen.
Dus voor komend jaar ontvangen jullie ‘Tips voor meer zichtbaarheid’ in plaats van alleen maar Social Media Tips. Ik hoop dat deze verbreding en verdieping aantrekkelijk voor jullie is.

Heb je suggesties voor onderwerpen of vragen, laat het mij weten.

En ik zoek nog naar een meer aansprekende titel dan ‘Tips voor meer zichtbaarheid’. Voor degene met de meest creatieve oplossing heb ik een leuke verrassing.

Bel op 06-50504461 of mail naar manon@vonkfactor13.nl.

Veel succes dit jaar.

 

Manon

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*