communicatie, social media & tekst voor ondernemers
Bel 06 5050 4461

Manon Vonk

Verbeelder, verbinder en social media adept

Communiceren, social media, spelen met woorden. Het is mijn passie. Het is vanuit die passie dat ik jou als ondernemer in de financiële dienstverlening, met mijn kennis van de verzekeringsbranche, wil helpen jouw bedrijf en jouw dienstverlening goed zichtbaar te maken voor je doelgroep.

Voordat ik in 1998 als journalist ging werken bij AssurantieMagazine was mijn beeld van de verzekeringsbranche niet heel positief. Er stond een map met polissen in de kast, bij schade kwam die eruit en vervolgens werd er niet betaald…Een imago waar de verzekeringsbranche overigens nog altijd mee worstelt.

Maar die verzekeringsbranche heeft wel mijn hart gestolen. Eenmaal werkzaam in de verzekeringsbranche zag ik hoeveel impact deze branche heeft op ons leven en hoe dynamisch die branche is. Alles wat in Den Haag besloten wordt, heeft ongeveer impact op jouw werkzaamheden. Ook social media heeft mijn hart gestolen. Social media brengt de wereld een stuk dichterbij, zorgt ervoor dat je makkelijker contact hebt met familie en vrienden die niet om de hoek wonen of zelfs in het buitenland. Het is voor veel mensen het kanaal om nieuws te lezen. Kortom heel veel mensen zijn online en aanwezig op een of meerdere social mediakanalen. Social media heeft mijn werk nog zo veel leuker gemaakt.

En nu wil ik jou, de ondernemer in de financiële dienstverlening, het intermediair, de hypotheekadviseur, de financieel planner, de pensioenadviseur, met mijn kennis van de verzekeringsbranche en mijn kennis van social media, communicatie en het schrijven van teksten helpen om meer en beter zichtbaar te worden.

 

 

Nu weet je wat ik zakelijk doe. Nu nog iets over mijzelf. Ik ben getrouwd en wij hebben drie toppers van zonen. Mijn gezin en familie komen altijd op de eerste plaats, hoe leuk ik  mijn werk ook vind. Ik geniet van de kleine dingen in het leven, zoals de natuur, een goed glas whisky, een goed boek, wandelen met onze labradors, fietsen (mountainbike) of gewoon lekker niets doen. In de rest van mijn vrije tijd ben ik bestuurslid van de Ondernemersvereniging Voorschoten en voorzitter van het Broodfonds Duivenvoorde.

Kijk ook vooral even op mijn persoonlijke LinkedIn-pagina. Ik link graag met je!